Saskia

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
{{ item.quantity }}
Subtotala
Bidalketa azkarra Bidalketa normala Bidalketa gastuak Doako bidalketa
(Bidalketa doakoa izateko falta zaizkizu) falta zaizkizu kostua 2€ izan dadin
Deskontu-kupoia {{ cart.coupon_name }} - x
{{ cart.coupon_message }}
Zure deskontu kupoian {{ (cart.coupon_discount - (cart.total_without_taxes + cart.total_taxes)).toFixed(2) }}€ geratzen zaizu. Kontuan izan kupoia behin bakarrik erabil dezakezula
Ordainketa guztira
Bidalketak 24 ordutan. Bidalketak 72 ordutan. Liburua jasoko duzu: {{ cart.delivery_date_human }}


{{ cart.delivery_message }}
Carro de la compra vacío Une honetan ez duzu ezer saskian. Liburudendara joan.
Alfaro Vidorreta

Angelita Alfaro Vidorreta

1941 Cervera del Río Alhama (La Rioja, Est. Español)

Sukaldaritzan aditua da eta eremu horren inguruko liburu anitz idatzi ditu. Iruñean bizi da gazte zenetik. Bibliografia gastronomiko andanaren autore da, ospe itzela lortzea ahalbidetu diona. Bere espezialitatea Errioxa eta Nafarroako betiko sukaldaritza da, noizbehinka modernitate puntu bat ematen dion arren. Bere lehenengo liburuak, La cocina de Angelita (1991), arrakasta handia lortu zuen irakurtzeko erraztasunagatik eta errezeten erabilgarritasunagatik. Komunikabide ezberdinetan parte hartu ohi du sukaldeko esperientzia eta jakinduria kaleratzeko helburuaz.
Sariak
Gourmand Cookbook Award (2004, 2005)
Premio Navarra de Gastronomía (2009)

Angelita Alfaro Vidorreta-(r)en liburuak